Mogen wij ons even voorstellen...

Direct vanaf de start van ons bedrijf in 1995 is ADB als toeleverancier van hout en plaatmateriaal betrokken geweest bij tal van maritieme projecten in binnen- en buitenland. Voor projecten in de gas- en olie industrie, maar ook voor kabelleggers, havenbedrijven en klanten die als specialisme Heavy Lifting hebben, zijn wij een betrouwbare partner gebleken. Met de meeste klanten hebben wij dan ook een jarenlange relatie waar kwaliteit, betrouwbaarheid en wederzijds respect, belangrijke peilers zijn.

Ons bedrijf is groeiende en beleverd inmiddels meerdere doelgroepen. Daarom juist nu een nieuwe naam “ADB Offshore & Maritiem”, een onderdeel binnen de ADB groep wat al meer dan 25 jaar vertrouwen geeft en uitstraalt.

Wij leveren zachthout, hardhout en plaatmateriaal volgens specificatie en in de afmeting zoals u die wilt hebben. Het hout en plaatmateriaal wordt door ons zelfstandig geïmporteerd en door onze kennis van hout zoeken wij samen met u naar passende oplossingen.

Het door ons geleverde hout voldoet aan alle kwaliteitseisen en kan “hand held” op sterkte gekeurd worden. U koopt bij ons hout wat is voorzien van het FSC® of PEFC™ keurmerk.

Goed te weten dat uw project uitgevoerd wordt met milieuverantwoord hout.
Support Casper 
Support Casper, onderdeel van de Stichting “Overleven met Alvleesklierkanker ondersteunt financieel nieuw baanbrekend onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor patiënten die getroffen worden door alvleesklierkanker.

ADB Hout steunt als bedrijf en als vrijwilliger van harte de onderzoeken die er zijn en u kunt ons daarin helpen door een bijdrage te doneren op https://www.supportcasper-acties.nl/actie/andre-de-boorder

Andre de Boorder

Directeur/eigenaar

Onze merken